Smještaj

Etno selo Korana je smješteno u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a može poslužiti kao prikaz uzdizanja Hrvatske iz užasa rata jer je obnovom, uz primjenu odgovarajućih arhitektonskih rješenja, postalo jedinstveno mjesto za posjetitelje iz čitavoga svijeta.

Read More »

Cjenik

SAN KORANA – Plitvička jezera – cjenik soba. Netaknuta priroda, blizina Plitvičkih jezera. Cijena sobe već od 34 € po osobi.

Read More »

Kako do nas

Nalazimo se na udaljenosti 130km od Zadra i 130km od Zagreba. Kako do nas pogledajte ovdje.

Read More »

Dobrodošli!

Ako ste odlučili dio odmora provesti na Plitvičkim jezerima, ubrzo ćete se uvjeriti kako je Vaš izbor bio prava odluka. Doista ćete uživati u razgledavanju čarobnog sklada boja, bogatstvu biljnih i životinjskih vrsta te razigranim slapovima čije kapi stvaraju zanosan šum. Nadamo se da će Vam naša ponuda pomoći u odabiru smještaja i aktivnosti prilikom odmora, te da ćete uživati u svježem i čistom zraku etno sela Korana na Plitvičkim jezerima. Osim razgledavanja samog Nacionalnog parka nudimo Vam linkove o zanimljivim i zabavnim lokacijama na Plitvicama i okolici. Pri tome se nadamo da ćete osjetiti čar življenja u Lici, osjetiti okus gastronomske ponude te uživati u svemu što nudi naš kraj. Ne propustite priliku da Vam sve te vode u čijoj ljepoti ste uživali, svojim šumom uljepšaju san jer upravo te vode protječu tik pored naše kuće.

sankorana@gmail.com

Fotografije naših gostiju